Ook kunt u bij ons logeren; we hebben 2 kamertjes (waarvan één met twee bedden en één met een hoogslaper); er is een aparte ingang en eigen toilet en douche; het is mogelijk een whisky-arrangement te boeken; na een heerlijke maaltijd kunt u nagenieten met een palet van heerlijke whisky's die zorgvuldig voor u zijn samengesteld, eventueel in overleg (let op: de prijs van dit arrangement wijkt af van de regeliere overnachting!).

Het ontbijt wordt geserveerd in de expositieruimte maar desgewenst kunt u, in overleg, ook op uw kamer het ontbijt gebruiken, bijv. in geval u 's morgens zeer vroeg wilt vertrekken.

Huisdieren zijn toegestaan indien u zelf zorgdraagt voor voorzieningen (deken, mand, drinkbak e.d.) en op voorwaarde dat het dier niet agressief is naar anderen en niet onnodig blaft.

de prijs is € 25,-  (incl. toeristenbelasting) per persoon per overnachting; huisdieren zijn vooralsnog gratis; er mag niet gerookt worden!

Als u wilt reserveren dan kunt u dit doen via onze mail: patzijlstra@live.nl of bellen naar: 0512-472024 of: 06-26283306

N.B. Op reserveringen zijn de voorwaarden van de UVH van toepassing; deze zullen door ons, waar mogelijk, soepel worden gehanteerd.