Bij ons te koop:

"de Tút van Eastermar"

een heerlijke likeur van blauwe bessen, aardbeien, wichters, frambozen, peren of bramen met een alcoholpercentage van 20% of 14,9%! Kom proeven!! 

 

Krûdentüt

We kondigden het al aan: sinds september is ons nieuwe drankje klaar: een kruidenbierenbitter, de Krûdentút genaamd, met een alcoholpercentage van 30%! 
Deze bierenbitter bevat 26 verschillende soorten kruiden, waaronder hop uit de Friese Wouden en Friese karwei; dit laatste gewas wordt door het Werkverband Friese Rassen en Gewassen in stand gehouden en vermeerderd; de prijs bedraagt €13,95 en het wordt verkocht in een mooi stenen kruikje van 0,5 ltr.  

 

 

We hebben wichtersap, blauwebessensap, pruimensap en zwartebessensap op voorraad, èn een assortiment van jams op basis van deze producten; voorts diverse soorten biologische kaas en zelfgemaakte sambal die u in ons winkeltje kunt kopen..... Dus als u iets lekkers en gezonds wilt drinken of op uw brood wilt....

LET OP:
IN DE ZOMERMAANDEN VERKOPEN WE BIOLOGISCHE WEI, een superdrank voor sporters, aangevuld met zwartebessensap (superfood!). We proberen dit het hele jaar door aan te kunnen bieden.