MENU'S:

We hebben een scala aan menu's, te veel om hier te vermelden: informeer hiernaar!
We streven het hele jaar naar het bereiden van duurzame en vooral biologische producten en mijden zoveel mogelijk gekweekte vissoorten.
Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met diëten en allergieën.

LID WERKVERBAND FRIESE RASSEN EN GEWASSEN!

We betrekken onder andere de volgende producten: FRIESE WOUDBOON, FRIESE KAPUCIJNERS, READE KROBBE ETC. ETC
Zie voor meer informatie op de site van Werkverband Friese rassen en gewassen.

LET OP!! per januari 2016 gelden er regels voor de horeca m.b.t. allergenen in voeding! De horecaondernemer dient de klant tekst en uitleg te kunnen verschaffen over de samenstelling van de voeding en de eventuele allergenen die het bevat.
Het gaat om de volgende 14 ingredienten: gluten in granen, ei, vis, pinda, noten, soja, melk, schaal- en schelpdieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de NVWA (Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit).                                            

Wat hebben we nog meer te bieden?

Nog vragen? Loop even binnen of bel: 0512-472024.  Tot ziens!