EETGALERIE:

Zin in een overheerlijke jachtschotel of liever een stevige stamppot, geserveerd in ouderwetse gietijzeren pannen uit grootmoeders/-vaders tijd? Of een pizza met verse groenten en diverse soorten vlees, of gaat u voor de biologische pannenkoeken, gemaakt van bijv. St.Jansrogge-, kamut-, boekweit-, spelt- of havermeel? (rogge en boekweit uit de Wouden!) Van alleen tarwe kan natuurlijk ook! 
Kom dan eens langs en kijk wat de mogelijkheden zijn! U kunt natuurlijk ook mailen: contact@dezandloper.nl  , of bellen: 0512-472024, mobiel: 06-26283306.

Bij ons kunt u terecht voor diverse proeverijen, bijv. een aardappelproeverij, fruit (appels en peren, ook oude rassen), zelfgemaakte likeuren, wijnen en natuurlijk ook single malt en blended whisky's (zie elders) of een ijsproeverij;de proeverijen zijn wel gebonden aan seizoenen; aangezien de voorbereiding tijd kost graag enkele dagen van tevoren reserveren.Een an ander is wel afhankelijk van het seizoen!


 

 

 

 

 

 


 

In de provinciaal erkende eetgalerie worden  maaltijden geserveerd  van soepen tot complete diners  voor groepen tot 20 personen, bijvoorbeeld voor een Italiaanse avond. Desgewenst kunt u vers gedraaide pasta eten. Zelfs het meel kunnen we sinds kort zelf malen. Momenteel werken we ook aan een Scandinavisch buffet in samenwerking met contactpersonen in Zweden en Noorwegen.

We gebruiken zoveel mogelijk biologische producten, Ook  vergeten groenten uit de streek, zoals Wâldbeantsjes, Reade Krobbe, Wâldgieltsjes en Wichters worden o.a. verwerkt tot resp. Chili Con Carne (ook zonder vlees), gebakken Vroeg Op-aardappeltjes en zelfgemaakt ijs van wichters  (kroospruimpjes). Vers is hierbij ons motto.
Verder maken we gerechten voor vegetariërs, personen met een lactose- of  glutenallergie. Onze menukaart is te uitgebreid om hier te vermelden. In het hoogseizoen werken we meestal met een weekmenu. Als u meer wilt weten of speciale wensen hebt dat kunt u ons bellen of mailen.