Op korte termijn starten we met een WHISKY-B&B.
U  kunt als whisky(e)liefhebber dan kennis maken met meer dan 250 soorten whisky, waarvan er een groot aantal te proeven is; natuurlijk is het mogelijk voor u een privé-proeverij te organiseren, geheel aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Bel voor meer informatie 0512-472024 of mail: contact@dezandloper.nl

"De Zandloper" is een kleinschalige onderneming die zich richt op recreatie en ontspanning en is gevestigd in een boerderij in het karakteristieke dorp Eastermar.

Op loopafstand bevindt zich een jachthaven, die op haar beurt te bereiken is via het Burgumermeer en de Leyen. Veel mogelijkheden voor watersporters dus.

Vanwege het aloude coulissenlandschap is het ook een fijne omgeving om te fietsen en te wandelen. Er zijn verschillende routes en Eastermar is gelegen aan het Zevenwoudenpad. U bereikt de Zandloper dus langs een natuurlijke weg......

Ons Bêd en Brochje (Logies en Ontbijt) bestaat uit 2 kamertjes met in totaal 4 bedden; er is een eigen ingang met een douche en toilet. Uw ontbijt gebruikt u in het galeriegedeelte. De prijs is €25,00 per persoon. Tevens bestaat de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen. Er is een ruime keus aan menu's. Op reserveringen zijn de ANWB-voorwaarden van toepassing.

DE MENSEN ACHTER DE ZANDLOPER ZIJN MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN BIJ NATUUR EN CULTUUR; KIJK HIERVOOR BIJ MEDIA: YOU TUBE, DE ZANDLOPER EASTERMAR OF ERVAAR EEN EN ANDER DOOR EEN BEZOEKJE TE BRENGEN AAN DE ZANDLOPER.