MENU'S:
We hebben een scala aan menu's, te veel om hier te vermelden: informeer hiernaar!
We streven het hele jaar naar het bereiden van duurzame en vooral biologische producten en mijden, waar mogelijk, gekweekte vissoorten.
Ook serveren we vegetarische gerechten en houden we rekening met diëten en allergieën.
LID WERKVERBAND FRIESE RASSEN EN GEWASSEN!
We betrekken onder andere de volgende producten: FRIESE WOUDBOON, FRIESE KAPUCIJNERS, READE KROBBE ETC. ETC
Zie voor meer informatie op de site van Werkverband Friese Rassen en Gewassen.
TIP! BONENSCHOTEL VAN MEERDERE BONEN MET GROENTEN,KRUIDENEN GARNERING,MET OF ZONDER VLEES.
LET OP!! per januari 2016 gelden er regels voor de horeca m.b.t. allergenen in voeding! De horecaondernemer dient de klant tekst en uitleg te kunnen verschaffen over de samenstelling van de voeding en de eventuele allergenen die het bevat.
Het gaat om de volgende 14 ingredienten: gluten in granen, ei, vis, pinda, noten, soja, melk, schaal- en schelpdieren, weekdieren, selderij, mosterd, sesamzaad, sulfiet en lupine.
Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de NVWA (Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit).
Wat hebben we nog meer te bieden?
* NEEM NU AL EEN VOORSPROEFJE OP ONZE "OERFRYSK"-WHISKY! DEZE KWAM OP 23/09/2023 OP DE MARKT!
- naast biologsche huiswijnen schenken we, beperkt, zelfgemaakte wijnen.
-
verkoop van diverse jams, sappen en onze eigen likeuren:
"De Tút van Eastermar"!, een heerlijke, authentieke blauwebessenlikeur met 20% alcohol. - een Bierenbitter van 30% alc. in een mooie stenen kruik van 0,5 ltr. op basis van een Grand Cru bier.
- vlierbloesemlimonade,eigengemaakt: binnen beperkt te verkrijgen en ook als glas te bestellen.
- hoestsiroop: gemaakt van verse gember, vlierbessensap en soms ook met lauriedrop! Een perfect middel om de winter door te komen.
- sambal: verkoop van diverse soorten eigengemaakte sambal, van pittig tot zéér héét !